RUDKØBING BÅDEBYGGERI & RIGGERVÆRKSTED

Havnepladsen 35, 5900 Rudkøbing - Tlf 6251 1488 Fax 6251 1487
www.baadebyggeri.dk - www.specialfartoejer.dk


Forside

muslingeopdræt

Havdambrug

Kreaturfartøjer

Alu-joller

One-off både

Kontakt
RB 46 BULLDOG BARGE nr 2 leveret i maj 2009

SPECIALFARTØJER

Hos Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted beskæftiger vi os med flere typer af specialfartøjer. Gennem årene har vi udført restaurering og oprigning af bevaringsværdige træ og stålfartøjer, nybygninger ombygninger og vedligehold af fartøjer til muslingeopdræt og havdambrug, en pram som flydende serveringssted, Yrsa, en landgangsbåd til transport af får og kvæg til småøerne i det Sydfynske Øhav, one-off sejlbåde i stål, små joller i aluminium mm.

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværkstedarbejder arbejder løbende med udvikling og projektering af specialfartøjer til opdræt inden for akvakultur, fiskeri og mindre søværts transport. Udgangspunktet for udviklingsarbejdet er altid kundens ønsker for hvordan tingene skal kunne fungere. - Vores opgave er at omsætte dette til virkelighed.

MUSLINGEOPDRÆT

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted har leveret 2 fartøjer til arbejder i linemuslingeanlæg af typen RB 46 BULLDOG BARGE.
Vi har projekteret to mindre typer af service-både til linemuslingeanlæg, og arbejder i øjeblikket med udvikling af et opdrætsfartøj til muslingeanlæg i åbent farvand - omkring vindmølleparker eller i forbindelse med andre typer af akvakultur-anlæg.

HAVDAMBRUG

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted har udført forbedringer og reparationer på flydende foderanlæg, samt renoveret og udrustet et tidligere fiskefartøj til et specialfartøj til et større havdambrug, og er pt. igang med projektering af en mindre brøndbåd og en multianvendelig catamaran, også til havdambrug.

KREATURFARTØJ

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted har leveret en landgangsbåd til transport af får og kvæg til småøerne i det Sydfynske Øhav, Yrsa af Rudkøbing.
Under projektering er en større kreaturtransporter / person- og godsfærge til en mindre dansk ø.

ALU-SEJLJOLLE

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted har udviklet og leveret mindre sejl- og rojoller bygget af aluminium.

ONE-OFF SEJLBÅDE
OG ANDRE FARTØJER

Rudkøbing Bådebyggeri & Riggerværksted har bygget to mindre "Boeier yacht"'er af stål, leveret en pram, udrustet til et flydende serveringssted og musikarena mm.


RUDKØBING BÅDEBYGGERI & RIGGERVÆRKSTED www.baadebyggeri.dk - www.specialfartoejer.dk